Zoo och utgång

Helgen som var bjöd både på en runda till San Francisco Zoo och utgång i San Francisco. Åkte hem till Jessica på fredags kvällen och hade det mysigt med godis och Johan falk såklart. Eftersom mina värdföräldrar skulle spela golf på lördagen, tog jag ungarna till zoo:et då Jessicas värdfamilj skulle det med deras kids. Hennes värdpappa frågade mig hur jag orkar med att ta hand om 3 ungar varje dag, ja hur gör man det? Tänker på er som tar hand om fler, herregud.

 

Som tur hade jag Jessica som kunde hjälpa mig lite med allihopa, och barnvagn och allt, och ungar som vill olika saker, tror ni de uppskattade det? Nej inte mina ungar, så tråkiga!

 

 

På kvällen blev det en spontan utgång med tjejerna i San Francisco, bokade hotellrum så man inte behöver tänka på hur man ska ta sig hem, för det går knappt inte, lokaltrafiken är inte den bästa här precis. Jag och Jessica åkte först och mötte upp amerikanaren på en bar för en gratis drink, det är så vi är vana nu för tiden. Åkte vidare till barten för att ta den in till stan. Blev först en drink på ett hotell med Jessica, Matilda, Amalie och Elin, och hennes kompis från sverige. Gick vidare till det omtalade Ruby skye där vi skiljdes åt, visade sig dock vara en flopp. Musiken var hyffsat bra, men människorna i San Francisco är ju ett skämt. Drog vidare till en annan hotell lounge för att stöta på en svensk snubbe och hans vän, som senare lurade mig och Jessica till en gay klubb, vi smet ut på baksidan och hoppade fort som f*n in i en taxi tillbaka till stan igen.

 

Tog bara några fina bilder på barten in till San Francisco under kvällen!

 

 

 

Söndagen spenderade med lite fönstershopping innan vi trötta begav oss hemåt. Snabbvisit oss mig innan vi åkte hem till Jessica för att ta en dusch, på men mjukiskläder och nap till en Johan falk film. Fruktsallad på det och sedan var denna helgen slut.

 

För övrigt är det Onsdag idag och jag är fortfarande sjuk. Har hållit på sedan förra måndagen, börjar bli lite halvfrustrerad på att inte kunna åka och träna efter jobbet. Har inte haft någon ork till det i och för sig då jag bara legat i sängen och kollat på film, men nu börjar även det bli lite små tråkigt.

 

En annan sak som är betydligt roliga är att jag och Jessica har bokat Hawaii och New York, inte helt säkert än, men Sverige, ni få vara lite halv beredda att jag kommer hem redan i Februari!!

 

 


Las Vegas

Äntligen har bilderna trillat in från Las Vegas, så det blir på tiden att skriva ett inlägg om detta. En lång weekend från torsdag kväll till söndag kväll var alltså inbokad. Tog flyget ner efter jobbet på torsdagen och mötte upp Jessicas vän Jessica på flygplatsen. Begav oss till hotellet, med ett par minuters lugn och ro i hotellsängarna, som denna gången även var samma hotell jag bodde på med mamma och pappa. The venetian, venedig alltså. Ni vet hotellet med gondoler och sånt, gillade det lika mycket nu som jag gjorde sist. Klockan var lite efter 11 på kvällen, natten är ju ung så vi svidade om till partykläder och gick ner till nattklubben Tao som ligger på hotellområdet. Tror vi han stå hela 5 minuter på dansgolvet innan det kom fram en tjej som jobbade där och sa att det var några killar som ville bjuda hos på drinkar vid deras VIP bord. Det är väll inget man tackar nej till? Så gratis champagne flödade på hela kvällen, och dans på borden. Efter några timmar i högklackade skor som man knappt haft på sig de senaste 10 månaderna, värkte fötterna så mycket att vi begav oss upp till rummet. Lagom trött efter jobb, resa och party somnade vi som en stock i sängen.
 

 
Sov ut på fredagen, med en underbar känsla i kroppen att vi hade 3 hela dagar kvar i Las Vegas. Bestämde oss för att klä på oss och ta en runda på strippen. Sagt och gjort vandrade vi neråt i ett sakta mak då vi knappt kom framåt. Promoter efter promoter ryckte i oss och ville få med oss till deras klubbar hela helgen. Vi lämnade säkert vårat nummer till 20-30 pers och blev uppskrivna på de flesta stora klubbar, med allt i från fri bar, vip bord och limousiner. Promoters jobbar alltså med att få in folk på klubbarna. Efter några timmar på strippen, tog vi taxi tillbaka till hotellet för att ta en nap inför kvällens festligheter. 
 
Gjorde oss iordning och gick ner och åt världens godaste sushi ever. Smälte i munnen på en, dör bara jag tänker på det. Sushi Samba är namnet, och tydligen ska den restaurangen finnas i New York, vilket betyder att det inte var sista gången vi åt där. Började med klubben tryst, där det blev en drink och lite dans. Alla klubbar är väldigt fancy såklart, det är ju Las Vegas. Denna klubben hade ett vattenfall innuti, varför inte! Drog vidare till ceasars palace till klubben pure, där vi blev fast resten av kvällen/natten. Riktigt bra klubb, med riktigt bra musik. Nu var alla vi tjejer riktigt peppa så det var fullt ös från början. Jessica försöker köpa drinkar i baren för egna pengar, men innan kortet han fram var det redan en kille bredvid som hade betalat dem, och bjöd in hos till VIP området där de hade ett bord. Vi ramlade in på hotellrummet klockan 6 på morgonen, så ni kan räkna ut själva hur kul vi hade det, bästa kvällen ever.

 
Sov till lunch dagen efter innan vi trötta begav oss till poolen, som var helt annat än när jag var där senast. Då kryllade det av människor, musiken pumpade från klockan 10 på morgonen och partyt var redan igång. Tyvärr var allt sådant stängt för säsongen, tur för oss kanske för det hade vi nog ändå inte orkat. Höll ut ett tag innan det var för kallt för att ligga där, det blev den rutinmässiga napen på eftermiddagen. Gjorde oss iordning, åt på sushi samba, tog en tur in på nattklubben Tao, som denna dagen inte alls spelade så bra musik som på torsdagen. Blev en snabbvisit innan vi drog vidare till tryst, för att vänta på att stämplen skulle funka in till den större nattklubben XS, men efter att fått veta att vi skulle behöva vänta till 1.30 på natten bestämde vi oss för att dra oss hemåt. Alla var super trötta och med två riktigt roliga kvällar i bagaget var sängen det bästa alternativet.
 
 
Sista dagen spenderades halvdöda, trots tidig natt i säng, halsovandes på solstolarna vid poolen. Vi fick iallafall ett par timmars sol innan molnen tog över. Strosade runt på hotellets shoppingcenter, satt och fikade, kollade in alla människor i casinot och inväntade hemfärden.
 

Thanksgiving

Då har man firat sin första Thanksgiving, dessutom i en amerikansk familj. Vet inte vad jag ska säga om det, kul att få vara med på en högtids som vi inte firar, men man gjorde inte så mycket mer än att äta och sen var det över. Kanske är olika hos andra familjer, men vi åt bara.
 
Jessica kom över på förmiddagen, då jag fick lite ledigt eftersom jag blev inbjuden att spela amerikanska bollsporter med mina amerikanska vänner. Åkte till south san francisco och ägde planen i flag football, eller? Jag gjorde i alla fall en touch down, det bästa man kunde göra, dock fattade jag inte det själv förräns någon sa det till mig efteråt. Mina vita skor var inte längre vita och frågan är om jag kan få de rena igen, men kul hade vi.
 





Hej Hopp

Har jag inte skrivit att jag skulle till Las Vegas? Lite Fail från mina sida i sådana fall. Kom nämligen hem därifrån i söndags kväll. En hel weekend från torsdag kväll till söndag kväll befann vi oss alltså i Las Vegas, och hade den roligaste helgen på riktigt riktigt länge. Väntar fortfarande på bilder och kommer skriva om helgen så fort dem trillar in hos mig. Låt mig locka er mer Las Vegas, långa kvällar, sena nätter, VIP bord, gratis champagne, god mat, roligt sällskap och den bästa helgen i min tid i amerikat (tror jag i alla fall).
 
Imorgon firar vi Thanksgiving här i USA. Ska chocka er med att jag jobbar... Dock hade jag väll planerat att hänga med värdfamiljen ändå för att se hur ett amerikanskt thanksgiving firande går till. Under förmiddagen drar nog jag och Jessica till south san francisco för att möta upp lite amerikanska vänner för bollsporter. Någon/några av mina ungar kommer nog hänga med eftersom jag som sagt jobbar.
 
Mitten/slutet av november redan, snart jul och massa andra roliga saker in planerade. Listan på saker man vill göra och shoppar är lite för lång, men gör mitt bästa för att hinna (Dagens i-landsproblem).
 
 
 

111212

Ja, Här händer det inte mycket som ni kan se! Händer inte mycket för övrigt här borta för den delen heller. Förutom att en efterlängtad och välbehövlig resa går av stapeln på torsdag. Som vi längtat och på torsdagkväll sitter vi där, i Las Vegas. Tre nätter och tre hela dagar, på hotell, bara vi tjejer, pool, festa, shopping kanske, god mat, göra exakt vad vi vill när vi vill, kan inte bli så mycket bättre.
 
Annars jobbar jag som bara den, kommit in i en svacka och vill faktiskt hem nu. Två och en halv månad to go. Bara att kämpa på, boka in massa kul och tänka på att snart är det faktiskt slut..
 
Blev inte en massa bilder på allas galna halloween utsmyckningar, fick bara ett par foton som inte visar speciellt mycket. Stanna utanför folks hus och ta bilder kändes inte så lockande själv.
 
 

110212

Redan November, låg ju och solade förra helgen på stranden? och redan fredag, så skönt även fast jag jobbar lördag kväll. Såg nu att jag inte ens skrivit om förra helgen, vad händer egentligen här borta?
 
Hela förra helgen var jag ledig från och med klockan tre på fredagen. Sprang en runda, som för övrigt går riktigt bra nu, springer två dagar i veckan och mina ben tycks hålla med det nu, då jag har sprungit två dagar i veckan i en månad. Åkte hem till Jessica för att mysa ner oss framför senaste Johan Falk filmer med grönsaker och dippa.  Lördagens planer bestod av shopping i  massor, vi tog bilen in till SF utan fungerande gps. För mig blev det ett par ballerina och ett par högklackade, båda från Steve Madden, en väska från Michael Kors, ett puder från Chanel, jacka och kofta från Zara och en ring från Aldo. Jag menar, man få ju passa på medans man har den bästa shoppingen i princip utanför dörren, förlåt med Sveriges shopping kommer vara tummarna ner efter året i San Francisco. 
 
Då kvällens planer var utgång, Halloween helg, vilket innebar att vi letade runt som galningar efter en fin kostym att ta på då alla verkligen går all in här i amerikat. När klockan slog nio på kvällen,  hade vi spenderat 12 timmar för shopping och hetsjakt efter något att ha på oss på kvällen, var vi så trötta att utgången uteblev. Lika nöjda för det blev det sängen med en kopp te, och en film som vi han se i 10 minuter innan båda sov som stockar.
 
På söndagen åkte vi ner till Santa Cruz för att ligga på stranden och glassa hela dagen. Sagt och gjort, dessutom var temperaturen helt perfekt. Frukt, stekning och en bra bok gjorde hela vår söndag.
 
Denna helgen ser ungefär lika dan ut, ska hämta upp Jessica ikväll för att eventuellt äta ute. Imrogon bär det av in till SF för shopping och eventuellt turista oss lite, och söndag blir det stranden. Livet på en pinne som de säger.
 
 
 

Elin

Ja, i måndags damp detta ner i brevlådan. Ett tråkig, vanlig måndag blev så mycket bättre. Fick även ett paket av mamma och pappa nyligen så nu klarar jag mitt ett bra tag. Tack finaste Elin för att du tänker på mig, saknar dig!

 

 

 


RSS 2.0