111212

Ja, Här händer det inte mycket som ni kan se! Händer inte mycket för övrigt här borta för den delen heller. Förutom att en efterlängtad och välbehövlig resa går av stapeln på torsdag. Som vi längtat och på torsdagkväll sitter vi där, i Las Vegas. Tre nätter och tre hela dagar, på hotell, bara vi tjejer, pool, festa, shopping kanske, god mat, göra exakt vad vi vill när vi vill, kan inte bli så mycket bättre.
 
Annars jobbar jag som bara den, kommit in i en svacka och vill faktiskt hem nu. Två och en halv månad to go. Bara att kämpa på, boka in massa kul och tänka på att snart är det faktiskt slut..
 
Blev inte en massa bilder på allas galna halloween utsmyckningar, fick bara ett par foton som inte visar speciellt mycket. Stanna utanför folks hus och ta bilder kändes inte så lockande själv.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara och Fanny


Hej!
Vi är två tjejer som går sista året på Norra Reals gymnasium. Som projektarbete har vi startat en blogg där vi ska inspirera framtida studenter om olika typer av resor man kan göra. Vi har gjort en enkätundersökning där många visat intresse för att arbeta som Au Pair och vi skulle jättegärna vilja ha några intervjuer från en Au Pairs perspektiv att publicera på bloggen. Vi har läst din blogg och tycker du verkar vara en gullig tjej med en underbar tid i USA! Därför skulle vi uppskatta om du besvarade dessa frågor och med din tillåtelse skulle vi gärna vilja länka din blogg samt ha med en bild på dig och din blogginformation för att det ska bli mer lockande att läsa :)
Tack på förhand och hoppas du får en fortsatt bra tid som Au Pair! :)

Varför valde du att resa med just CC?
Vad har fungerat bra med CC?
Har du stött på några problem? Något du är missnöjd med?

Hur överensstämde din resa med dina förväntningar?
Var det svårt att anpassa sig till det nya livet? Vilken omställning var svårast?
Hur fungerar det med språket? Är det jobbigt? Har du utvecklats?

Hur mycket fritid får du och vad sysslar du med då?
Vilket är ditt bästa minne hittills som Au Pair?
Beskriv din resa med tre ord.

2012-11-14 @ 11:43:39
URL: http://studentresor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0