Las Vegas

Äntligen har bilderna trillat in från Las Vegas, så det blir på tiden att skriva ett inlägg om detta. En lång weekend från torsdag kväll till söndag kväll var alltså inbokad. Tog flyget ner efter jobbet på torsdagen och mötte upp Jessicas vän Jessica på flygplatsen. Begav oss till hotellet, med ett par minuters lugn och ro i hotellsängarna, som denna gången även var samma hotell jag bodde på med mamma och pappa. The venetian, venedig alltså. Ni vet hotellet med gondoler och sånt, gillade det lika mycket nu som jag gjorde sist. Klockan var lite efter 11 på kvällen, natten är ju ung så vi svidade om till partykläder och gick ner till nattklubben Tao som ligger på hotellområdet. Tror vi han stå hela 5 minuter på dansgolvet innan det kom fram en tjej som jobbade där och sa att det var några killar som ville bjuda hos på drinkar vid deras VIP bord. Det är väll inget man tackar nej till? Så gratis champagne flödade på hela kvällen, och dans på borden. Efter några timmar i högklackade skor som man knappt haft på sig de senaste 10 månaderna, värkte fötterna så mycket att vi begav oss upp till rummet. Lagom trött efter jobb, resa och party somnade vi som en stock i sängen.
 

 
Sov ut på fredagen, med en underbar känsla i kroppen att vi hade 3 hela dagar kvar i Las Vegas. Bestämde oss för att klä på oss och ta en runda på strippen. Sagt och gjort vandrade vi neråt i ett sakta mak då vi knappt kom framåt. Promoter efter promoter ryckte i oss och ville få med oss till deras klubbar hela helgen. Vi lämnade säkert vårat nummer till 20-30 pers och blev uppskrivna på de flesta stora klubbar, med allt i från fri bar, vip bord och limousiner. Promoters jobbar alltså med att få in folk på klubbarna. Efter några timmar på strippen, tog vi taxi tillbaka till hotellet för att ta en nap inför kvällens festligheter. 
 
Gjorde oss iordning och gick ner och åt världens godaste sushi ever. Smälte i munnen på en, dör bara jag tänker på det. Sushi Samba är namnet, och tydligen ska den restaurangen finnas i New York, vilket betyder att det inte var sista gången vi åt där. Började med klubben tryst, där det blev en drink och lite dans. Alla klubbar är väldigt fancy såklart, det är ju Las Vegas. Denna klubben hade ett vattenfall innuti, varför inte! Drog vidare till ceasars palace till klubben pure, där vi blev fast resten av kvällen/natten. Riktigt bra klubb, med riktigt bra musik. Nu var alla vi tjejer riktigt peppa så det var fullt ös från början. Jessica försöker köpa drinkar i baren för egna pengar, men innan kortet han fram var det redan en kille bredvid som hade betalat dem, och bjöd in hos till VIP området där de hade ett bord. Vi ramlade in på hotellrummet klockan 6 på morgonen, så ni kan räkna ut själva hur kul vi hade det, bästa kvällen ever.

 
Sov till lunch dagen efter innan vi trötta begav oss till poolen, som var helt annat än när jag var där senast. Då kryllade det av människor, musiken pumpade från klockan 10 på morgonen och partyt var redan igång. Tyvärr var allt sådant stängt för säsongen, tur för oss kanske för det hade vi nog ändå inte orkat. Höll ut ett tag innan det var för kallt för att ligga där, det blev den rutinmässiga napen på eftermiddagen. Gjorde oss iordning, åt på sushi samba, tog en tur in på nattklubben Tao, som denna dagen inte alls spelade så bra musik som på torsdagen. Blev en snabbvisit innan vi drog vidare till tryst, för att vänta på att stämplen skulle funka in till den större nattklubben XS, men efter att fått veta att vi skulle behöva vänta till 1.30 på natten bestämde vi oss för att dra oss hemåt. Alla var super trötta och med två riktigt roliga kvällar i bagaget var sängen det bästa alternativet.
 
 
Sista dagen spenderades halvdöda, trots tidig natt i säng, halsovandes på solstolarna vid poolen. Vi fick iallafall ett par timmars sol innan molnen tog över. Strosade runt på hotellets shoppingcenter, satt och fikade, kollade in alla människor i casinot och inväntade hemfärden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0