Las Vegas

Efter att ha varit och sett Grand Canyon stog Las Vegas på tur. Snäll dotter som jag är, bjöd jag mamma och pappa på hotellet i Las Vegas som en förtidig födelsedagspresent eftersom jag inte kommer vara hemma iår när de fyller år. Jag valde hotellet The Venetian (Venedig), italienskt tema, med gondoler och allt. Riktigt fint hotell och lyxigt. Det är det som är så bra med Las Vegas att man kan bo hyffsat billigt på lyxiga hotell för de drar in pengarna på alla Casino. Enormt var det också, med 20 restauranger och shoppingcenter, flera poolområden, och det låg i princip i mitten av stripen så det kunde inte bli bättre.
 
Jag och mamma slängde oss vid poolen det första vi gjorde, efter att ha letat upp rummet, igenom 2 hissar och en massa gångar så hittade vi det tillslut. Åt på en italiensk restaurang och tog sedan en promenad i shoppingcentret, som var uppbyggt som en italiensk liten by, bland gondolerna, butikerna och restaurangerna, riktigt mysigt var det.

Nästa dag började vi med en promenad på stripen för att kolla in alla hotell, finns verkligen hotell med alla teman man kan tänka sig. Hade inte orken att gå och kolla på alla då det var riktigt varmt i Las Vegas dessa dagarna. Efter det blev det poolhäng igen, med hög musik dunkande ur högtalarna. Här är det verkligen bara att njuta av livet, fest, poolhäng, god mat och massa spelande. Åt på en fransk restaurang på kvällen och inte ens då hade det blivit svalare ute även fast vi åt ganska sent.
 
För övrigt älskade jag sängen på hotellet, världens skönaste någonsin och jag måste se till att besöka Las Vegas fler gånger.
 





Kommentarer
Postat av: Lena Ericsson

Tack fiiina Emy för din generösa present till oss ! Det var verkligen underbart att få bo så fint i Las Vegas, njöt av varje sekund där. Hoppas du har bra, saknar dig så mkt, svårt att ställa om sig igen utan dig.... Hälsa din värdfamilj ! PUSS <3

2012-09-17 @ 22:27:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0