Helgen

I fredags efter jobbet mötte jag upp Jessica och en dansk au pair på Hillsdale mall. Hittade en stickad tröja, som tur va då jag inte riktigt vet vad som hänt med vädret. Hela veckan ska det vara 19-22 grader, det är ju kallt. Måste ladda upp med varm kläder känner jag, även om man kan byta till shorts efter lunch, men det är knappt.
 
I lördags blev det en långpromenad på trailet och invigde mina nya träningsskor jag köpte när mamma och pappa var här. Fick dock rejäla skoskav så har fått använda mina gamla igen och bara kunnat använda sandaler då alla andra skor gör alldeles för ont, skaven sitter så jäkla dumt till. Blev några timmars jobb på kvällen då min värdmamma skulle ut och äta, så skulle bara hjälpa min värdpappa att lägga barnen, hum?
 
Slutade runt 8 tiden, så bytte om packade ihop det sista och begav mig till Jessica. Utgång i Palo Alto var planerat, så vi tog tåget dit och mötte upp två andra tjejer, Elin och en annan dansk au pair. Tog ett glas vin på en uteservering innan vi drog vidare till en knökad bar, hade tydligen varit den största matchen på året med Stanford, innan vi gick vidare. Natten slutade med pizza och en taxi hem till Jessica.
 
Söndagen innebar San Francisco, lite trötta tog vi tunnelbanan in lite senare än de andra. Och här var jag med om en av de läskigaste sakerna. Bara en station från stationen vi skulle hoppa av på började barten kränga och hoppa typ. Helt plötsligt ser jag en stor eldlåga från tåget och folk som stog ute på perrongen hoppar tillbaka och börjar springa. Ser en massa rök och säger till Jessica att vi får nog gå nu. Ser att alla människor får lite halvpanik och springer mot trapporna från röken som redan hade fyllts på med tjock rök. Jag var helt säker på att hela stationen skulle explodera i luften (som det alltid gör i filmer) och att min sista stund var inne. Svårt att förklara allt med det var ganska läskigt. Väll uppe från tunnelbanan kunde man andas ut och det kom brandbilar, polisbilar och ambulanser från alla håll och kanter, tror dock ingen blev skadad. Nu i efterhand läste jag att det var en överbelastning på bromsarna, men ja chockade gick vi in mot powell för att möta upp de andra tjejerna.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0