Lyxhelg

Helgen som var kunde inte varit bättre, den innehöll allt av det goda, utgång, spa, god mat, champagne, shopping och trevligt sällskap.
 
Jobbade till halv 9 på lördagskvällen, och körde gasen i botten mot San Carlos för att möta upp Matilda, Jessica, Malin och Marie för lite mat på en thai restaurang. Fick inte in riktigt det vi tänkt oss men så blir det ibland. Satte oss sedan på en uteservering för att glas vin och avlutade kvällen med en sleep over hos Jessica för min del.
 
Lördagen började men en kanelbulle frukost innan vi åkte vidare mot Millbrae, med Matilda, för att ta barten in till San Francisco. Checkade in på spa hotellet som jag och Jessica hade bokat innan vi gick ner mot Union Square för lite, (läs massa) shopping. Mexikansk lunch och ytterligare ännu mera shopping. Matilda åkte vidare, medan jag och Jessica stressade runt i stan för att hinna med allt, trots att vi hade spenderat 7 timmar där. Köpte med oss champagne och lite pasta med musslor, innan vi tog taxi till hotellet. Trötta och lite halvslitna efter allt rännande, blev det middag i hotellsängen. Korkade upp champagnen och började göra oss i ordning inför kvällen som hade utgång inplanerat. Tog taxi ner till Marina, denna veckan/helgen har det nämligen varit fleet week, ni som sett sex and the city kan föreställer er lite, marinsoldaterna kommer in på land. Så vi hoppades att alla skulle hänga vid Marina, visst såg vi några enstaka, men vi såg inte så många vi hade hoppats på. Gick in på en bar som hette Circa, första gången jag var där, helt okej ställe. Särskilt när vi slipper stå i kö för att komma in, så fort vi ställde oss i kö kom nämligen en vakt och frågade om det bara var vi och att vi då fick gå in genom en bakdörr, just för att slippa kön. Ultimat som Jessica alltid säger.
 
Träffade Matilda igen och några andra svenska tjejer. Stannade kvar till stängning, som är vid 2! Saknar de svenska öppetiderna till 3-5, är lixom jätte tidigt, särskilt om man har kul, som vi hade. Åkte vidare till nattklubben Ruby skye, men den otrevliga personalen gjorde att vi gick hem till hotellet istället.
 
Söndagen spenderade vi i spaet. De hade en terass utomhus, med bästa läge för solning då solen stog rakt på oss hela dagen. Slapp även trängas med folkmassor för att se stridsflygplans showen, då de körde förbi och flög över oss en massa gånger. Solade, läste våra intressanta böcker, tog ett dopp i poolen, fick en 50 minuters helkropps massage, bastu, och ångbastu, så kände vi oss sega men ändå som nya. Checkade ut, åt en sen lunch och sprang lite i stan igen innan vi tog oss hemåt.
 


 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0