093012

Då vart det söndag kväll igen, och imorgon börjar man jobba. Ibland känns det verkligen inte som man haft helg alls eftersom denna helgen mestadels bestått av jobb.
 
Förra veckan var lite halvjobbig då jag var sjuk från onsdagen och i princip fram tills idag. Segt har det varit, jobbade på som vanligt, vilket slutade med att jag bara orkade hänga i sängen efter jobbet. I lördags kom Jessica hit igen och höll mig sällskap. Köpte hem thaimat och hade bara en mysig lördagskväll, men det bästa av allt, vi bokade biljetter till ..... Las vegas ...... Så härligt att få komma dit igen. Var ju som sagt där med mina föräldrar och blev lite halvförälskad i hela atmosfären. Denna gången blir det dock med vänner så resan kommer nog se ganska annorlunda ut. Flyg och hotell är bokat och klart, så i November drar vi iväg. Kommer bli så sjukt roligt, fest, poolhäng, shopping, mat och vem vet kanske provar vi turen nere i casinohallarna.
 
Idag åkte vi ner till Carmel, som ligger ungefär 1,5 timme söderut precis vid havet. En mysig liten "havsby". Fick åka med Jessicas kompis, och hennes kompis, som var ute på sin resmånad då de redan varit au pairer i ett år. För övrigt bodde de i Steve Jobs hus, eller gästhus, lite coolt. Råkade även parkera på deras "garageuppfart", visst han lever ju itne längre, men det huset hade bodde i. Så nu kan vi skryta med det, att vi pakerat på Steve jobs uppfart, fick dock flytta den då en livvakt kom fram och sa att det var bättre vi parkerade på ett annat ställe.
 
Hängde på stranden hela dagen och stekte i solen, förtrollad i den nya boken jag läser. Ska nog inte säga vilken då det kanske inte är så passande. Åt italienskt till lunch och körde nercabbat hem på eftermiddagen. Imorgon väntas det 33 grader, riktigt varmt med andra ord och imorgon är det till och med oktober. Jag kommer sakna kalifornien den dagen jag inte kommer bo här mer, det är jag säker på.
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

50 shades of grey?

2012-10-01 @ 14:09:10
Postat av: Anna

hur många barn timmar hade/har du?

2012-10-01 @ 20:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0