Lördag i Seattle

Satte klockan för att försöka komma upp i tid. Gick ner och käkade en dyr frukost på Starbucks innan vi gick på jakt efter the gum wall. Som det låter är det en vägg med tuggummin på, folk går ditt tuggar ett tuggummi och kletar dit det på väggen. Ganska äckligt, men ändå ganska coolt och färgglatt. Gick upp till marknaden ännu en sväng och insåg att jag sett en film härifrån på mitt gamla jobb, när vi pratade om att man ska vara service minded. Filmen handlar om att de kasta fiskar och gör det lite roligt, vilket gör att man får med publiken. Ja kanske inte jätte intressant men så är det iallafall.

Började sedan vår promenad bort till Space Needle, tornet som i princip symboliserar Seattle. Ser man filmer härifrån får man alltid se det tornet. Köpte oss ett dag och natt pass, då man fick åka upp en gång på dagen och en gång på kvällen och kolla på utsikten. Vad ska jag säga om det? Jo att New York är lite roligare att kolla på. Åt lunch på ett franskt café innan vi letade upp en park och satte oss en stund för att vila fötterna och fotad de snöiga bergen man ser på långt håll.

När vi kände oss klara gick vi tillbaka via Seattle waterfront, upp till downtown för lite shopping. Ett nytt träningslinne från Nike och en mascara från chanel vad som fick följa med mig hem. Pengarna ska räcka till mycket så det gäller att hålla i dem ändå. Gick ännu en gång till Cheesecake factory för middag. När mörkret började smyga sig på gick vi tillbaka till Space Needle för att åka upp ännu en gång och kolla.

Gum wall









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0