Helgen

Fredag: Jobbade som vanligt under dagen. Unnade mig och mina ömma och stela muskler en promenad på trailet som jag bara älskar när jag hade mitt break på dagen. Det är så himla vackert där. Hade bestämt skypetid med mamma och pappa som skulle innehålla lite planering inför resan. Ska bli skönt med lite sverigebesök även fast det är ett tag kvar. Jag trvis verkligen bra här, men ibland hade man önskat att man hade vaknat upp hemma, spenderat en dag där med familj och vänner, för att sedan gå och lägga sig och vakna upp här i usa igen.

Lördag: Tog lite sovmorgon innan jag åkte och mötte upp Matilda och Emelie hemma hos Emelie. Åkte vidare till Redwood city för att möta upp Caroline och köpa en smoothie på jamba juice för att sedan ta oss till en park. Pratade, solade och bara njöt av värmen i någon timme innan det bar hemåt. Åkte även då till trailet för en promenad innan det var dags för lite jobb. Dock inte hemma hos mig den här gången, var inte så överansträngande om man säger så.

Söndag: Tog sovmorgon igen och lyckades sova till halv 10. Rekord sen jag kom hit för som ni kommer ihåg vaknar jag alltid av barnskrik. Så himla skönt, vaknade till någon gång, men de va ovanligt tysta denna söndagen. Tog bilen till Millbrae för att möta upp Matilda och Emelie vid barten. Hoppade på den för att spendera en dag San Francisco. Till och med i San Francisco var det varmt idag, shorts och linne räckte trots att jag blev varnad av min värdmamma att klä på mig eftersom det alltid är någon grad kallare i city. Strosade runt på gatorna vid market street och union square, mötte upp Sanna och Melly, två andra au pairer, drack kaffe på trapporna vid union square, kollade i affärer, åt en sen lunch på ett diners och vips så va klockan 6 och vi begav hos till barten för att ta oss hemåt.

Så för att sammanfatta helgen har den varit ganska lugn, avkopplande, trevlig och alldels underbart härlig med detta vädret jag absolut inte kan få nog av. Har varit duktig och hållt i mina pengar denna helgen, hittade en hel del jag ville ha som alltid, men eftersom det finns lite resor inplanerade i framtiden får jag börja hålla lite i mina pengar, som endast gått till lunch, smoothie och kaffe och barten denna helgen, tummen upp för mig. Tog med mig kameran till SF idag, men kunde inte ta ett enda kort då kameran behövde laddas. Har bara ett par iphone bilder från denna helgen.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0