Half moon bay

Efter att ha fått höra att det skulle bli 28 grader idag planerade jag och Danielle en tur till stranden, Half moon bay rättare sagt. På med shorts, linne, bikini, solkräm och med solglasögonen i högsta hugg åkte vi till affären och handlade lite dricka frukt och tidningar. Förberedde oss för en riktigt varm och solig dag på stranden. Hämtade upp Matilda som hängde med på en hörna efter hon slutat jobba. Ställde in gps och körde iväg, över bergen till andra sidan där half moon bay ligger, det är väldigt fint där.

Möttes helt plötsligt av dimma precis vid havet, men det kan ju vara vamrt ändå? och molnen/dimman kan försvinna. För hemma var det så varmt att man inte hade klarat av att sitta i trädgården allt för många minuter. Åkte till en av alla stränder som ligger där öppnade bildörrarna och möttes av ganska kyliga vindar och ingen sol i sikte. Hoppade ur bilen för vi hade ju ändå kört hit. Tog oss ner till stranden där ändå en del folk befann sig. Blev picknick med kläderna på, inget bikiniväder här inte. Kollade upp att det var 10 grader kallar här än hemma över berget..... 10 grader, den här dimman San Francisco har är ingen bra sak. Tvingade oss kvar i en timme innan vi drog hemåt igen och möttes av strålande solsken och 28 grader igen, så vart det med det strandbesöket. Bättre lycka nästa gång.



Kommentarer
Postat av: Lena Ericsson

Trist med dimman,jag läste om det när jag googlade HIGHWAY 1, att man skulle försöka att ej köra på sommaren pga dimman. Efter augustimånad är risken för dimma mkt mindre. Det blit ju bara för våran del. Kram :-)

2012-05-13 @ 19:11:22
URL: http://emyericsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0