062712

Idag har det varit riktigt härligt väder här i Cali. Dagen började med en promenad på trailet, var ett tag sedan jag var där faktiskt. Började jobba vid 11, och hade ett 9 timmars pass idag. Passade på att sitta ute och sola när minstingen tog en nap, behöver lite lugn tid nu när jag alltid jobbar 8-9 timmar utan break. Saknar mina raster som helt har försvunnit från schemat. Råkade även bränna mig lite såg jag nu, och har även fått en extremt fin solbränna nu när jag alltid solar med shorts. Tror det var runt 25 grader idag, dåligt väder kallar jag det när det är runt 19-20 grader och man ser ett litet moln på himlen, konstigt det dära med hur man ändrar sin uppfattning om saker.
 
Dagen slutade med ett 60 minuters pass på crosstrainern på gymmet, himla mysigt att de bara kör på fläktar och inte ac. Gillar också alla människor som tränar, som tar hissen upp/ner från gymmet. Gymma med kan inte ta trpporna?
 
Som det ser ut nu är jag ledig hela helgen, om jag inte är helt blind vill säga. Inget speciellt planerat, men något kul händer det alltid. För övrigt är det bara två månader kvar tills mamma och pappa kommer och nästa vecka är det min födelsedag. Har jag sagt att tiden rusar iväg? För om ett par dagar har jag varit här i 5 månader.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0