En dag i SF

Begav mig som sagt in till San Francisco för att möta upp Anna, som var här med sin bror, och Frida som också hade en vän över från svergie som hälsade på. Strosade runt lite och satte oss sedan på en uteservering för lite lunch. Kul att höra hur de har det och hur man tycker och tänker i vissa situationer.

Efter det var det dag för Frida att ta sig vidare medans jag Anna och hennes bror skulle leta efter ett frozen yoghurt ställe, utan resultat. Vi hamnade tillslut på Ben & Jerry för glass och smoothie vilket tog evigheter. Gick ut till Union Square och satte oss på trapporna i solen och njöt av värmen en stund innan vi kollade in några affärer. Det var sedan dags för mig att att åka hemåt och där väntandes ensam på barten kom en random kille fram och sa att jag var vacker och gav sitt nummer, snäll som jag är tog jag emot det, men så fort jag hoppat på barten raderade jag det. Amerikanarna säger alltid rakt ut vad de tycker, skäms lixom inte över något.

Kom hem och gav mig på en joggingtur i mitt område, 45 minuter blev det plus 15 minuter promenad. Nu sitter jag här nyduschad och ganska hungrig. Familjen har vänner på besök och befinner sig i köket, bara andra au pairer kan relatera till detta tror jag. Man går hellre hungrig än att gå ut där och ställa sig och laga mat. Dagens i-landsprobelm utan tvekan men inget man gör eller känner för.

Snart bär det av hem till Matilda för att boka lite saker till framtida äventyr!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0